ایمپلنت دندان for Dummies

بهتر است در جلسه بعد پالیش نهایی تکرار شود. علاوه بر این در فاصله بین این دو جلسه می‌توانید نظرتان را نسبت به بیرون زدگی یا فرورفتگی سطح یا تغییرات مطابق با سلیقه خود را یادداشت کنید تا در جلسه دوم برایتان اجرا شود.

بعد از اینکه لثه بی حس شد، دندانپزشک شما برشی در لثه می زند و یک سوراخ در استخوان فکتان ایجاد می کند و این محلی برای جایگذاری ایمپلنت می باشد.

این کامپوزیت ها اگر چه قیمت بالاتری دارند اما استحکام و زیبایی را در کنار هم دارا هستند.

با افزودن و تنظیم هر یک از این لایه‌ها، یک پیوند شیمیایی با لایه‌های کامپوزیت که قبلاً بر روی دندان قرار داده شده‌‌اند ایجاد می‌شود.

در مواردی هم شاید لازم باشد که دندانپزشک یک ورق لاستیکی (در واقع لاتکس) در اطراف دندان بکشد. به این کار قرار دادن سد لاستیکی گفته می‌شود.

اتصال شش ضلعی داخلی: شکل شش ضلعی سر ایمپلنت به صورت سوراخی است که اباتمنت در داخل آن فرو می رود و پیچ می شود (اتصال مادگی).

دکتر گرشاسب دراین فیلم پاسخ می دهد: “کامپوزیت دندان چیست؟”

یکی از دلایلی که ایمپلنت دندان ایرانی دندانپزشکان تمایل دارند کامپوزیت دندان را به شکل چندین لایه نازک به جای تنها یک لایه یکپارچه قرار دهند این است که نور ساطع شده از یک واحد درمانی می‌تواند به ضخامت زیادی تنها در یک زمان خاص نفوذ کند لذا اگر یک لایه خیلی ضخیم باشد نور قادر به درمان آن به طور کامل درمان نخواهد بود.

کامپوزیت یکی از کم هزینه ترین روش های اصلاح طرح لبخند است. از این روش می توان برای ترمیم دندان های شکسته یا ترک خورده، بستن فاصله بین دندان ها و سفیدتر و زیباترکردن ظاهر دندان ها استفاده نمود.

۵- در نهایت اضافات برداشته می‌شود و برای ایجاد یک سطح درخشان و کاملا صاف و فاقد تضاریس، پالیش کامل انجام می‌شود و بلندی‌های مواد گرفته می‌شود تا از لب پریدگی جلوگیری شود.

در صورتی که تعداد بیشتری از دندان‌ها نیاز به اصلاح لبخند داشته باشند، بهتر است از درمان‌های کامل‌تری مثل لمینت سرامیکی دندان استفاده کرد.

اما به طور کل باید دید که ایمپلنت دندان به چه کسانی پیشنهاد می دهند؟

این ها شاید مواردی باشد که به آن دچار شوید. در ادامه به مزایا آن نیز می پردازیم.

ایمپلنت اندوستیال به نوعی گفته می شود که در درون استخوان قرار می گیرد و در مقابل ساب‌پریوستیال نوع دیگر روش ایمپلنت است که روی استخوان آرواره و زیر بافت لثه قرار می گیرد که در حال حاضر از این نوع به ندرت استفاده می شود چون در مدت طولانی نتایج ضعیفی را به همراه داشته است و از نظر استحکام مناسب نیست.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *